Новини

Снимка

Просто заменете старите 24 V крушки с LED лампи на OSRAM за основен фар, за да се възползвате от високо енергийно ефективни и ярки LED светлини.

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с празника на българската писменост, просвета и култура, ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

 

Снимка

Европейската енергийна фирма Total S.A. е един от водещите производители на тежко натоварени дизелови двигателни масла. Развитието на транспортната техника изисква разработването на масла с дълъг период на експлоатация, работещи при много тежки условия.

Снимка

Valeo е производител на части, компоненти, модули и интегрирани системи за първоначално вграждане, партньор на всички автомобилни производители в световен мащаб.

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с Великденските празници и Гергьовден, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с тържественото отбелязване на 3-ти Март, Денят на освобождението на България, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

Снимка

Уважаеми колеги,

С удоволствие ви информираме, че НЕЛАС АВТОЧАСТИ сключи официален дилърски договор с водещия производител на турбокомпресори GARRETT

Защо GARRETT?

Снимка

НЕЛАС АВТОЧАСТИ продължава с активното развитие на продуктовата гама, с нов доставчик в нашето портфолио - Delphi Technologies

Delphi Technologies е марка на BorgWarner Inc.

Снимка

Уважаеми колеги,

Бихме желали да ви информираме, че от 31.12.2020 Нелас Авточасти ООД прекрати своето членство в GroupAuto International и считано от 01.01.2021 се присъедини към голямото семейство на NEXUS Automotive International.

Снимка

Уважаеми клиенти, търговския обект на “НЕЛАС АВТОЧАСТИ” ООД, находящ на адрес гр. Пловдив, Бул. "Васил Левски" № 242, считано от 29.12.2020 г. се премества на нов адрес.